Hvordan man træner en berner sennen

af:

Ikke-kategoriseret

Hvis du overvejer at føje en Berner Sennen hund til din familie, så tillykke! Du er ved at tage en af de mest loyale, kærlige og smukke hunde med hjem. Men som med alle andre hunde er der en del arbejde forbundet med at holde dem sunde og glade. Her er en hurtig guide til, hvordan du træner din nye pelsede ven.

 

Det første skridt i træningen af din Berner Sennenhund er socialisering. Det betyder at udsætte dem for så mange forskellige mennesker, dyr og situationer som muligt, så de kan lære at klare sig godt i forskellige miljøer. En god måde at socialisere din hvalp på er ved at tage den med til hvalpekursus eller hundepasning.

 

Dernæst skal du begynde at lære din Berner Mountain Dog grundlæggende lydighedskommandoer som f.eks. sit, stay, come og down. Det er vigtigt at være konsekvent med dine kommandoer og belønninger, så din hund ved, hvad der forventes af den.

 

Endelig skal du sørge for, at du giver din Berner Sennenhund masser af motion. De er en arbejdsrace og har brug for masser af muligheder for at løbe, lege og udforske. En daglig gåtur eller vandretur er en god måde at holde dem sunde og glade på.

 

Med lidt tålmodighed og konsekvens får du en veltrænet Berner Sennenhund på ingen tid!

Hvad berner sennens har mest brug for fra deres ejere

Det er tålmodighed og kærlighed.Træning af en Berner Sennenhund kan være en udfordring, da de er så intelligente hunde. Så vær forberedt på at bruge lidt ekstra tid, når du skal træne din nye pelsede ven. Men med lidt tålmodighed og masser af kærlighed vil du få en veltrænet bernerhund på ingen tid!

Den overraskende historie om berner sennen

Berner Sennenhunden er en schweizisk hunderace, der oprindeligt blev avlet til landbrugsarbejde. Men i begyndelsen af 1900-tallet blev de bragt til Amerika og blev populære udstillingshunde. I dag bruges de stadig som arbejdshunde på nogle gårde, men de er også elskede familiehunde.

Hvordan fik Berner Sennenhunden sit navn?

Racen har fået sit navn efter kantonen Bern, hvor de først blev opdrættet. Ordet “berner” betyder “Berner” på tysk. Og “bjerghund” henviser til deres oprindelse som arbejdshunde på schweiziske gårde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *