E væske – skab smag som siger spar to

af:

Ikke-kategoriseret

Hvad er e-væske?

Der efterspørges elektriske cigaretter som aldrig før. Folk ønsker at leve sundere, og her kan e-cigaretter være et godt skridt på vejen til at blive røgfri. Men for at gøre det til en god oplevelse at blive røgfri, er det rygende vigtigt at vælge den rigtige e-væske.

E-væske, også kendt som e-juice og under mange andre navne, er det der fordamper til en velsmagende damp når det ryges i en e-cigaret. Det består af meget simple ingredienser, bl.a. den tyndtflydende og smagløse væske Propylene Glycol og lader den derfor optage nøjagtig den smag du måtte vælge. Selvom alle delene i e-cigaretten påvirker oplevelsen, er det dog væsken der sætter prikken over i´et og brænder igennem. 

Hvorfor er e væske så essentiel?

Helt grundlæggende findes der 2 typer af e væsker, nemlig med og uden nikotin, og i disse findes utallige smagsoplevelser. Hvis man ønsker med nikotin, kan man selv vælge sin dosis på enten 0,6, 12 eller 18 mg. Hvor kraftig en dosis man skal vælge, retter sig meget efter det antal cigaretter man røg dagligt – jo højere antal, jo større dosis. 

Denne dosis kan så kombineres med den valgte aroma. På verdensplan findes omkring 8000 aromaer, så der er rigeligt at vælge imellem. Det er meget personligt, hvad man foretrækker, og derfor har vi udvalgt et væld af forskellige smagsvarianter. Helt grundlæggende kan man overveje, om man er mest til tobak eller frugtsmag, men også her findes der mange forskellige typer. Du kan i princippet få den smag du ønsker – alt fra energidrik til lakrids over vandmelon samt mange andre fantastisk frække og forfriskende aromaer. Endelig er det også muligt at skabe sin egen aroma, blot man følger en guide. 

Med andre ord har du rig mulighed for at få e-cigaret og e-juice der giver en behagelig smag og duft, og det giver modsat rygning ikke dårlig ånde. En fordel for dig, din pengepung og dine omgivelser. I vores store sortiment finder en lang række kendte brands, som har gjort sig positivt bemærket for deres gode smag og opfylder alle farmaceutiske krav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *