mennesker

Psykologtilbud

 

Voksne mennesker med udviklingshæmning kan lige som alle andre mennesker komme ud for perioder i deres liv, hvor de oplever psykologiske vanskeligheder og problemer. Dette kan komme til udtryk på måder, som det kræver specialviden om denne gruppe mennesker, for at kunne se og afhjælpe.


Psykologerne på Center for Oligofrenipsykiatri har særlig erfaring med at hjælpe voksne med udviklingshæmning og unge sent udviklede og personale, som arbejder med disse målgrupper.

 

Vi ser på det hele menneske

Udgangspunktet for det psykologfaglige arbejde er et blik på det hele menneske. Det betyder, at vi ser mennesket i den sammenhæng det indgår i, med blik for det enkelte unikke udgangspunkt.


Vi arbejder med og ser mennesker i et udviklingsperspektiv i samspillet mellem de personlige forudsætninger, den kontekst og de relationer, mennesket omgiver sig med.
 

Med den overskift in mente er vi inspirerede af nyere psykologisk teori. Det drejer sig blandt andet om udviklingspsykologi, neuropsykologi, kognitive-, systemiske- og narrative teorier, samt nyere psykodynamiske teorier.

 

Psykologerne tilbyder

Psykologerne tilbyder samtaleforløb, supervision, kurser og temadage, udredning og undersøgelse, pædagogiske rådgivningsforløb m.m.

Psykologerne kan også være behjælpelige med kvalificeret og målrettet litteratursøgning og overblik over forskning i forhold til konkrete emner.

 

Der er ventetid...

Der er i øjeblikket ventetid på samtaler og udredninger.

For mere information ring til centrets hovednummer: Tlf. 7847 1550
Download informationsfolder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidste nyt
Nyt ViPU Viden:
Tema: Konference 2014