Slideshow Image Script

Kommunikation med voksne udviklingshæmmede
 

Når det drejer sig om mennesker med udviklingshæmning må pårørende, personale eller en støtteperson påtage sig ansvaret for at kommunikationen lykkes.

Læs en række gode råd til vellykket kommunikation

 


 

Magasinet Omhu

 

 

Mennesker med udviklingshæmning med psykiske lidelser mødes i hverdagen af en bred gruppe af tværfaglige fagpersoner. Det er disse mennesker, samt naturligvis pårørende og de udviklingshæmmede selv, som vi ønsker at inspirere og informere med vores magasin.

 

Klik her for at læse Omhu nr. 1. 2014

 

Magasinet er gratis og udkommer fire gange om året.
Hvis du ønsker at modtage magasinet, kan du sende en mail med dit navn og din adresse til: omhu@oligo.dk

 

 

Sundere liv for alle?

 

I januar 2014 formulerede Sundhedsministeriet under mottoet "Sundere liv for alle" de nationale mål for danskernes sundhed de næste 10 år. Befolkningen skal leve længere og have flere raske leveår. Den bærende vision er, at "alle skal have lige muligheder for et sundt og langt liv." Gælder dette også for mennesker med udviklingshæmning?

 

Klik her for at læse den lange version af Per Lindsø Larsens artikel fra Omhu nr. 1, 2014

 


 

Fotobog om det gode liv

 

Videnscentrets fotojournalist, Hanne Egelstoft, har lavet en bog med syv portrætter, syv gode liv, der er anderledes end de flestes.

Deres liv er præget af varig og betydeligt nedsat funktionsevne - derfor er de afhængige af hjælp til at kunne leve det gode liv

 

Se bogen her

 


 

International jubilæumskonference 2014

 

 

TAK FOR DENNE GANG

 

Oligofrenipsykiatrien på Aarhus Universitetshospital, Risskov fejrede sit 25 års jubilæum med en stor international konference 20. og 21. maj 2014, hvor der blev sat fokus på mennesker med udviklingshæmning og psykiske lidelser.

 

 

Slides fra konferencen vil blive lagt ind på konferencens hjemmeside, efterhånden som vi modtager dem fra oplægsholderne.

 

 

Klik ind på konferencens hjemmeside

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidste nyt

Abonner på vores nyhedsbrev. Skriv dit navn og e-mail i felterne og tryk på tilmeld.

NAVN:
E-MAIL: